T-schakt 2018/2019

T-schakt vill tacka sina delägare samt kunder för ett gott samarbete under 2018 samt förhoppningen om ett lika gott 2019.

GDPR/ Integritetspolicy

Hej Kund!

I T-schakt AB har vi lång erfarenhet av att lagra och hantera våra kunders data och information. Det är viktigt för oss att du känner att vi hanterar
dina personuppgifter på ett tryggt och bra sätt.

GDPR (General Data Protection Regulation) är en lagstiftning som ersätter den svenska motsvarigheten PUL (Personuppgiftslagen).
GDPR gäller för hela EU och mycket är sig likt, men kraven på hur vi som företag får behandla dina personuppgifter skärps.

Vi lagrar därför ibland dina personuppgifter för att du tex ska kunna beställa och köpa trygga entreprenadmaskinuppdrag där adresser
och olika typer av personuppgifter (tex telefonnummer) är vanligt förekommande.

Dina personuppgifter använder vi för att du på ett tryggt och enkelt sätt ska kunna ta del av de produkter och tjänster T-schakt erbjuder till dig,
exempelvis olika entreprenadmaskinuppdrag. Med dina personuppgifter är det också möjligt för oss att förstå dina behov bättre för att kunna
anpassa våra erbjudanden och maskintjänster till dig.

Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa mer på ”www.tschakt.se/gdpr-integr-policy

Med vänliga hälsningar

T-schakt AB

Årsmöte T-schakt AB

26/4. Kallelse kommer med posten.

SECO

Påminner om mötet med Seco 16 feb kl 17.00!

Årsmöte T-schakt AB

Årsmöte 2016-04-28. Läs mer på delägarsidorna!

Nya lösenord till delägarsidor!

Kontakta Jonas för att få tillgång till skyddade sidor!
Ni som har lösenord idag använder Er mailadress som användarnamn
samt ert gamla lösenord!

 

Ny hemsida

Välkommen till T-schakt´s nya hemsida!